Kocsis Katica esztéta tárlatvezetése a Hol a határ? című kiállításon

Kun Fruzsina és Farkas Zsófia bár más anyaggal dolgoznak, művészi gondolkodásuk és formanyelvük révén számos ponton kapcsolódnak egymáshoz, ahogyan a Hol a határ? című közös kiállításukon bemutatott munkáik is mintha egymásra felelnének.

„Sohasem látott formáikkal, áramló matériáikkal meghaladják, elfedik, elfeledtetik a látható valóságot, ugyanakkor feltárnak egy belső birodalmat. Különleges, áttetsző, fluid világaik mozdulatlanok már, mégis áramlani látszanak. A végső formájukban is megőrzik korábbi állapotaik hatásmechanizmusait. Az üveg melegen olvadva tölti ki a rendelkezésére bocsátott helyet, a festék megzabolázva terül szét a papíron. Minden egyes forma él mozog, és körülvesz, dimenzióktól függetlenül vonja be a nézőt saját terébe.” (Muladi Brigitta művészettörténész, a kiállítás kurátora)

Ha szeretnétek jobban megismerni e két művész világát, tartsatok velünk május 12-én 17 órától Kocsis Katica esztéta tárlatvezetésén, ahol Fruzsi és Zsófi is mesélnek majd többek között alkotómunkáról, művészi látásmódról, kísérletezésről és összhangról is.

Várunk titeket szeretettel!