ÖKO-ADVENT – Karácsonyfadísz-készítő workshop 13–18 éves fiataloknak

Ugye milyen szép, amikor minden évben felkerül valami új és személyes dísz a karácsonyfára? Minden darabnak megvan a maga története; vannak közöttük örököltek, ajándékba kapottak és saját készítésűek.

Szeretettel várunk benneteket egy ökotudatos szemléletű adventi workshopra, melynek keretében különféle textiles technikákkal és eljárásokkal (hímzés, kézi varrás, gyöngyözés, origami textil hajtogatás, quilt technika) ismerkedhettek meg. Az alkotófolyamat során már meglévő öltözékeket, szabási hulladékokat is felhasználunk, a hétköznapi textilek így új életet kapva visszakerülnek az ünnepi körforgásba.

Időpont: 2023. december 7. (csütörtök), 17:00-20:00

Időtartam: 3 óra

Helyszín: Karinthy Szalon, 1111 Budapest, Karinthy Frigyes út 22.

Korosztály: 13-18 évesek

Résztvevők száma: minimum 10, maximum 15 fő

A workshopot vezeti: Bokányi Nóra és Módra Bettina textilművészek

Részvételi díj: 15.000 Ft* 

Jelentkezés: a karinthy.szalon@gmail.com e-mail címen keresztül 2023. december 3-ig** 

*A csoport résztvevői számára minden szükséges anyagot és eszközt biztosítunk, ugyanakkor az újrahasznosítás jegyében arra buzdítunk mindenkit, hogy bátran hozzon magával néhány otthon már megunt, nem használt ruhadarabot, anyagot, melyeket majd együtt kreatívan újragondolhatunk. A workshopon – az idő függvényében – 15-20 egyedi karácsonyfadísz elkészítésére van lehetőség.

**A jelentkezés beérkezéséről visszagazoló e-mailt küldünk, amelyben tájékoztatást adunk a részvételi díj befizetésének menetéről. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével (szervező bankszámláján történő jóváírásával) válik véglegessé. Ennek megtörténtéről minden jelentkezőt e-mailben értesítünk. Amennyiben elégséges számú jelentkező hiányában, vagy egyéb okból az alkotóműhely nem indítható el, úgy a jelentkezők részére a befizetett részvételi díj visszafizetésre kerül.